MOTORTÉRZÁRAK

A motortérzárak feladata a jármű motorterének illetéktelenek általi kinyitásától való védelme. A Bear-Lock motortérzárak hatékonyan védik a motort, illetve a motorházon belül elhelyezett védelmi, valamint a járművet működtatő berendezéseket, mint pédául a riasztót, és a motorvezérlő elektronikát - a computert.

A Bear-Lock motortérzár működése teljesen mechanikus elven működik, és nem tartalmaz semmilyen elektromos árammal működő alkatrészt. Ennek a megoldásnak nagy előnye, hogy a zár illetéktelenek általi kinyitási kísérletekor eleve kizárható mindennemű elektromos manipuláció, így a tolvajok általi kinyitási lehetőségek száma eleve feleződik. A Bear-Lock motortérzárral a zár megbízható mechanikájának köszönhetően biztonságosan zárhatjuk le a jármű motorterét. Így a zár kulcs nélkül történő kinyitása gyakorlatilag nem lehetséges.

A Bear-Lock motortézárak használata is kényelmes és egyszerű. A motortérzár zárása-nyitása a sebességváltó-zárral ellentétben nem minden induláskor és érkezéskor, hanem kizárólag abban az esetben szükséges, amikor a motorháztetőt valamilyen oknál fogva (olajcsere - karbantartás) ki szeretnénk nyitni. A motorháztető-zár beszerelésekor gyakori igény BearLock váltózár beszerelése is. A BearLock mechanikus motorháztető-zár beszerelési ideje általában 2-3 órát vesz igénybe az autó típusától függően, és a helyszínen megvárható.

        Beszerelt motortér zár (VW Transporter T6) 

Beszerelt motortér zár (VW Transporter T6)

   

Motortérzár készlet (univerzális)   Beszerelt motortérzár (univerzális)

 

Árajánlat kérés

Árajánlat kérés | MOTORTÉRZÁRAK

Ajánlatkérő adatai

Termék adatai - MOTORTÉRZÁRAK

Kapcsolódó termék választása (nem kötelező)
UV Gravírozás

Autószéf

Raktérzár