MAGUNKRÓL

Az Euro-Lock Kft. 2002. év januárjától forgalmazza a Bear-Lock sebességváltózárakat a magyar piacon. A Bear-Lock Ltd. vezető szerepet tölt be a mechanikus gépjárművédelmi eszközöket gyártó cégek között. Az általuk tervezett és gyártott Bear-Lock sebességváltózárakat a gépjármű-biztonságtechnika területén szerzett sokéves tapasztalat teszi kiemelkedően biztonságossá, könnyen beszerelhetővé és esztétikussá.

A Bear-Lock sebességváltózárak a nagyfokú biztonság, esztétikus megjelenés, valamint kedvező áruk mellett rendkívül egyszerű és gyors beszerelhetőségük miatt váltak keresetté az autószalonok és beszerelő műhelyek körében. A Bear-Lock váltózár illeszkedik a gépkocsiban meglévő gyári csavarozási pontokra, tehát szinte gyári alkatrésznek tekinthető. A váltózár szerelés általában a gépkocsi belsejéből történik, emelő, szerelőakna használata szükségtelen. Mivel a váltózár beszereléskor a gépkocsi padlólemezét nem kell átfúrni, ezért utólagos alvázvédelemre sincs szükség. A gyors beépítést szolgálja néhány apró célszerszám és az, hogy minden típushoz részletes, fényképeket is tartalmazó, magyar nyelvű beszerelési útmutató tartozik.

A legújabb fejlesztésű kivehető stift nélüli "Press & Lock" rendszerű sebességváltózárak úttörőként már 2003 őszén forgalomba kerültek. Természetesen minden stift nélküli Bear-Lock "Press&Lock váltózár már a kezdetektől a jármű gyári csavarozott pontjaira szerelhető.
2007. évtől bevezettük a Lock-Control védelmet, amely a Bear-Lock sebességváltózár menet közbeni akaratlan bezárását akadályozza meg. A Lock-Control kiegészítő védelem a MABISZ, és a Közlekedési Főfelügyelet által kiadott KKF tanúsítvány kiadásának alapvető feltétele.

A MABISZ, és a Közlekedési Főfelügyelet által minősített és a BRFK ajánlásával támogatott Bear-Lock sebességváltózárakról ismertek és közkedveltek úgy a gépkocsivásárlók, mint a beszerelésüket végző szakemberek körében, valamint a szaksajtó szintén elismerően nyilatkozik róluk.

A Bear-Lock sebességváltó-zárakat Budaörsön, és Budapesten található szakműhelyeinken kívül partnerhálózatunk segítségével tesszük elérhetővé Magyarország egész területén a járműveiket megóvni kívánók számára.

Böngéssz váltózáraink között!