MINŐSÍTÉSEK - DÍJAZÁSOK

Megoldásaink számtalan díjat nyertek az elmúlt években, a kiemelkedő eredményeket továbbá a megszerzett minősítések is tanúsítják


A Bear-Lock váltózárak gyártását mindig szigorú minőségi követelmények jellemezték a 1996-ban a Gyártó megkapta a német TÜV tanúsítványát. Azóta a gyártás az ISO:9001 szabvány követelményei szerint folyik. Még ugyanebben az esztendőben a Gyártó beszállítói szerződést kötött a VW lengyelországi importőrével, valamint belépett az első külföldi piacára Csehországban.

Az 1997-es következő esztendő is mozgalmas évnek bizonyult: az MTP-n, a Poznani Nemzetközi Vásáron megrendezett SECUREX ’97 Nemzetközi Biztonságtechnikai Vásáron a Bear-Lock sebességváltó-zár elnyerte az első helyezettnek járó arany érmet. (Ezt az eredményt megismételte az 1998, és 2004-es esztendőben is.) 1997-ben felépült az új, modern gyártócsarnok, ahol számítógépes tervezést követően korszerű gépsorokon készülnek a váltózárak. Ugyanebben az évben elkészült az első teljesen mechanikus Bear-Lock motortér zár is.


MABISZ tanusítvány

Lengyel Minőségi Díj

Afrikai Díj

Bankfin Motor Show

Securex 97

TÜV Tanusítvány