BEAR-LOCK VÁLTÓZÁR: MINŐSÉG és BIZTONSÁG

Bear-Lock sebességváltó-zárak gyártója a lengyelországi, 35 éves múltra visszatekintő Niedzwiedz-Lock Spj. Az általuk tervezett és gyártott Bear-Lock sebességváltó zárak számítógépes tervezést követően korszerű, számítógép vezérelt lézer és CNC megmunkáló gépekkel, rendkívül modern gyártási technológiával készülnek kiváló minőségű alapanyagokból magasan képzett szakemberek segítségével készülnek. A tervezésnél és a gyártás során különösen hangsúlyos szempont, hogy a biztonság kiváló szintjét ne csorbítsák egyéb követelmények.

Az alkalmazott zárbetét törésnek, fúrásnak és savazásnak ellenálló biztonsági zárbetét, mely az akaratlan bezárást megakadályozó "LockControl" védelemmel is el van látva. A Bear-Lock váltózárak gyártásánál felhasznált összes alapanyag kiváló minőségű, edzett acél. A termékre a Gyártó megkapta a TÜV ISO 9001 jelű Minősítési Tanúsítványt.

Rendelkezünk a MABISZ és a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével. A termék a világ huszonhárom országában van jelen, köztük Németország, Hollandia, Spanyolország, Olaszország, Csehország, Oroszország, és Ukrajna, Románia piacain.